Starity

Tom Dice Lucynak udvarol

2010. augusztus 13. 23:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Dice az Eurovíziós Dalfesztiválon hazáját, Belgiumot képviselte. Bár a versenyt Németország nyerte meg, az énekesnek nincs oka aggodalomra, ugyanis Európaszerte érdeklődnek iránta.

hirdetés
Tom Dice Lucynak udvarol

Tom Dice az Eurovíziós Dalfesztiválon Belgiumot képviselte Me and My Guitar dalával. Bár az első helyet nem szerezte meg, de Európa-szerte érdeklődnek iránta. Sikerét az is tükrözi, hogy debütáló dala felkerült az angol lista 85. helyére, valamint bekerült a legjobb húsz dal közé Németországban, valamint Írországban. Svédországban a 24., Dániában a 39. helyre kapaszkodott fel.

Ezzel még nincs vége, ugyanis a 20 éves énekes Los Angelesben vette fel legújabb videoklipjét, a Lucyt, még májusban. Érdekesség, hogy a telefonálós jelenetet ugyanott vették fel, mint ami Pixie Lott Turn It Up videójában is visszatükröződik.

Ráadásul az európai tehetségeknek egyre nagyobb esélyük van arra, hogy elismert művésszé váljanak, ugyanis bennfentesek szerint erős fejlődés mutatkozik zenei téren Európában, ami talán az Eurovíziónak is köszönhető. A végén már itt lesz a zeneipar központja? Bármi elképzelhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek