Starity

Farrah Abraham jó útra akar térni

2013. július 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham meglepő bejelentést tett a minap: a sok balhé után szeretne jó útra térni, és ezért mindent megtesz!

hirdetés
Farrah Abraham jó útra akar térni

Farrah Abraham manapság igencsak kivívja az emberek ellenszenvét, hiszen pornóvideót forgatott, amit lányának is szeretne megmutatni, valamint különböző kijelentéseket is tett, amik valójában csak rá tartoznak.

Azonban Farrah tanulni szeretne, hogy jobb életet biztosítson lányának, és megnyithassa éttermét, valamint úgy döntött, hogy újból kialakult alkoholproblémái miatt tanácsadásra jár, és szeretne majd elvonókúrára is menni! Már rájött, hogy az ivással nem fog megoldani semmit, és csak magának árt azzal, hogy leissza magát.

„Muszáj pozitívnak maradnom annak ellenére, amit az ittas vezetésem okozott az életemben. 22 éves vagyok, ideje helyes döntéseket hoznom, és nem akarom magam többé kellemetlen helyzetbe hozni!” – nyilatkozta a lány a RadarOnline-nak.

Június végén volt a bírósági tárgyalása az ittas vezetése miatt, és kapott hat hónap próbaidőt. A tanácsadás alkalmanként 1200 dollárjába kerül, de tudja, hogy megéri. Farrah talán rádöbbent végre arra, hogy nemcsak magát, de gyermekét is kellemetlen helyzetbe hozza megdöbbentő kijelentéseivel és döntéseivel, és nem kell pornósztárnak lennie ahhoz, hogy valaki értékes ember legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek