Starity

A Tini mami börtönbe megy?

2013. június 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham újabb megdöbbentő dolgot tett: még február hónapban ittas vezetésért kapták el, így lehet, hogy hamarosan a rácsok mögé kerül.

hirdetés
A Tini mami börtönbe megy?

Úgy tűnik Farrah Abraham egyre nagyobb butaságokat csinál: először a Twitteren támadta Kourtney Kardashiant, mivel szerinte a terhessége csupán reklámfogás volt, majd készített egy pornófilmet, amit sok-sok csavar után eladott, nemrég pedig bejelentette, hogy meg szeretné mutatni kislányának, a most mindössze négyéves Sophia-nak a felvételt, amit James Deen-nel forgatott. A lány fiúismerősei mind azt mondták, hogy a felvétel egyszerűen fantasztikus, de másoknak is rendkívül tetszett, így nem csoda, hogy Farrah annyira büszke rá.

Nemrég azonban kiderült, hogy Farrahnak bíróság elé kell állnia, mivel ittasan vezetett, ami nagyon veszélyes, nem csak magára, hanem másokra nézve is. Szerencsére az újdonsült pornósztár nem okozott balesetet.

A tárgyalása június 20-án lesz, és ügyvédei rábeszélték, vallja magát bűnösnek és kérni fogják a bíróságot, hogy 500 dolláros pénzbüntetést, valamint próbaidőt kapjon a tiniként anyává vált lány, ám az ittas vezetést keményen büntetik, így nem biztos, hogy a terv sikerülni fog. Farrahnak már korábban voltak alkohol és drogproblémái is, amikor 17 évesen megszülte a kisbabáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek