Starity

Farrah Abraham tanulni szeretne

2013. június 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham úgy döntött, hogy hosszú idő után ideje visszaülnie az iskolapadba – vagy inkább a számítógép elé?

hirdetés
Farrah Abraham tanulni szeretne

A Tini Mami ismét nagy terveket szövöget! Miközben kipróbálta, milyen énekelni, kiadni egy könyvet vagy éppen felnőtt filmet forgatni, a fejébe vette, hogy ideje ismét tanulni akar, így beiratkozott a Pace Universityre. „Szeretném befejezni az üzleti tanulmányaimat, hogy megnyissam az éttermemet, és a lányomnak egy jobb jövőt biztosíthassak!” – nyilatkozta a lány a TMZ-nek.

Azonban mielőtt elképzelnénk Farraht az iskolapadban, jó, ha tudjuk, hogy ez az egyetem internetes kurzusokat indít, a fiatal mami is egy ilyenre jelentkezett, mégpedig azért, hogy megnyithassa végre álmai éttermét, amire olyan régóta vágyik.

A rajongók aggódnak érte, hiszen a tini anyukaként híressé vált lányt nagyon sokan támadták az utóbbi időben, mivel elég sok butaságot csinált, eddig az ittas vezetés viszi a pálmát, de sokaknál az is kiverte a biztosítékot, hogy Farrah meg szeretné mutatni lányának a híressé vált pornófelvételét, amit állítólag csak magának készített James Deennel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek