Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 25. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd miről feledkezett el Vanessa, vagy kibe zúgott bele Perrie, és mit tervez Miley? Akkor lesd meg rövidhíreinket, melyek között Paul Wesley-ről, Ashley Bensonról és Danielle Jonasról is olvashatsz.

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Vanessa Hudgens elefeledkezett Selena szülinapjáról

A két egykori Disney-csillag a Spring Breakers óta nagyon jó barátságot ápol, azonban úgy tűnik Vanessa még nincs eléggé képben kolleganője életének fontos dátumaival, ugyanis kiment a fejéből Selena 21. születésnapja, ami július 22-én volt esedékes.

„Gáz vagyok. LOL, de azért utólag is boldog 21. születésnapot a város legokosabb és legszebb r*bancának. Szeretlek Sel!” – csiripelte, majd egy közös képet is megosztott.

Fotó: Instagram

*

Más felé kacsingat Perrie Edwards

De mielőtt még bárki csúnya dolgokat képzelne, vagy mondana a Little Mix énekesnőjéről eláruljuk, hogy Zayn női énjébe zúgott bele, aki a One Direction legújabb klipjében bújt elő.

„A Best Song Ever klipje az abszolút kedvencem! De kissé aggódom, hogy az új lány, akiért odavagyok lehet, hogy az én pasim” – írta Twitterre Perrie.

*

Danielle Jonas máris babaholmikat vásárol

A legidősebb Jonas-tesó és felesége első közös gyermeküket várják, akinek érkezését körülbelül két hete osztották meg a nagyvilággal. A kismama pedig már most teljes lázban ég és már a minap megvette az első dolgot születendő gyermekének, akiről még azt sem tudja lány, vagy fiú, ezért két sárga-fehér cipellő mellett döntött, amit természetesen azonnal meg is osztott követőivel Twitteren.

Fotó: Instagram

*

Újabb rekordot tervez Miley Cyrus

Az extravagáns volt Disney-üdvöske visszatérő dalával, a We Can't Stoppal már a megjelenés napján VEVO-történelmet írt, ugyanis 24 óra leforgása alatt majd 11 millióan voltak kíváncsiak rá. Azonban a One Direction hamar letaszította trónjáról Miley-t a Best Song Everrel, így a színész-énekesnő most újabb célt tűzött ki: „Gyerünk, döntsük meg a VEVO rekordját és érje el a klip péntekig a 100 milliós nézettséget” – győzködte rajongóit Twitteren és nagyon úgy néz ki, hogy sikerülni fog a terve, ugyanis most majdnem 97 milliónál jár a számláló.

*

Zokniban ment edzeni Ashley Benson

A Pretty Little Liars sztárját július 22-én kapták lencsevégre, amint épp az edzőterembe ment, de szerelése némi kivetnivalót hagyott maga után, mivel úgy tűnik cipőjét otthon felejtette és egy pink lábtyűben sétált az utcán. Ez mégis mi akart lenni Ashley?

Fotó: FameFlynet Pictures

*

Paul Wesley kollegáival bulizott

Egyik kedvenc vámpírunk július 23-án töltötte be 31. életévét és ezt természetesen méltó módon meg is ünnepelte. A bulin, barátain kívül jelen volt néhány Vámpírnaplók-beli kollegája is, köztük Nina Dobrev, Julie Plec, Candice Accola, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Kat Graham és Zach Roerig.

Fotó: WhoSay

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek