Starity

Rekordot döntött a One Direction új klipje

2013. július 24. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúcsapata letaszította a VEVO trónjáról Miley Cyrust, mivel jelenleg a srácok klipje a legnézettebb a videómegosztón.

hirdetés
Rekordot döntött a One Direction új klipje

A brit szívtiprók legújabb filmecskéje, ami a Best Song Ever című kislemezük címadó dalához készült, hétfőn került fel a legnagyobb videómegosztóra és sokak meglepetésére huszonnégy órán belül majdnem tizenegy milliós (pontosan 10,9) nézettséget produkált.

Ezzel a teljesítménnyel sikerült letaszítaniuk a trónról a másik nagy tini-kedvencet, Miley Cyrust, akinek legutóbbi klipje, a We Can't Stop, tartotta az addigi rekordot 10,7 milliónyi megtekintővel.

Sokan egynyári bandának tartották a One Direction-t, de úgy tűnik, hogy a fiúk még egy ideig velünk maradnak – és a sikerlisták élén. A 1D-őrület pedig addig is tovább fokozódik, hiszen augusztus 11-én ők nyitják meg a Fox televíziócsatorna Teen Choice Awards díjátadó gáláját, augusztus 30-án pedig a mozikban bemutatásra kerül a 3D-s koncertfilmjük, a One Direction: This Is Us.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek