Starity

Így még sosem láttad a One Direction tagjait

2013. július 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a One Direction legújabb dalának, a Best Song Evernek a hivatalos videoklipje, melyben Zayn Malik szexi titkárnőnek öltözött – de a többiekre sem lehet ráismerni!

hirdetés
Így még sosem láttad a One Direction tagjait

A tagok bebizonyították, hogy tényleg bármiben benne vannak! A One Direction legújabb videoklipje kedvéért mind az öten elképesztő változásokon mentek keresztül – hála a sminkeseknek.

Zayn Malik egy szexi asszisztens, Veronica szerepébe bújt, parókát öltött és kisminkelték! Louis Tomlinson felvállalta kopaszságát, óriási szemüveget húzott és szakállat növesztett, Harry Styles bújt a markentinges csávó szerepébe, Niall Horan annyira megöregedett, hogy szinte rá sem ismerni, Liam Payne pedig első látásra egy hippi koreográfusnak tűnik a számunkra.

A Best Song Ever mint kislemez 12 óra alatt 61 országban lett listavezető az iTuneson, és ez az első kislemez, amely már a következő, harmadik albumon is szerepel – a megjelenése várhatóan késő ősszel esedékes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek