Starity

Gyarapodik a Jonas család

2013. július 10. 09:09   |   Szerző: Perrie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danielle Deleasa, Kevin Jonas felesége 2 év próbálkozás után kisbabát vár.

hirdetés
Gyarapodik a Jonas család

A Jonas Brothers sztárja 2009-ben vette feleségül Danielle Deleasa-t. 2007-ben ismerkedtek meg, a fiatal házaspár pedig a mai napig nagyon boldog együtt, sőt, tavaly augusztusban még egy saját valóságshow-t is kaptak, melynek címe Married to Jonas.

Többször is felreppent a hír, miszerint Danielle terhes, bár ezek csak pletykák voltak. Az ifjú házaspár 2 éve szeretne kisbabát, és most úgy látszik meg is adatott nekik.

Danielle nemrég írta ki Twitterre: „Annyira izgatott vagyok, végre megoszthatom veletek ezt a csodálatos hírt!” - majd hozzátette, hogy az E! csatornán adják le a hivatalos bejelentést. Nem sokkal később több oldal is gratulált a párnak az első gyermekükhöz és szóvivőjük is megerősítette az örömhírt a People-nek.

Igaz, még a kicsi nemét nem tudjuk meg egy ideig, hiszen még a korai szakaszban van, de reméljük addig is nagyon boldogok lesznek, ahogy az egész Jonas família.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek