Starity

Miranda Kerr ismét a Mango arca

2013. augusztus 08. 10:10   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret exangyala nem először dolgozik a spanyol divatmárkának, a 2012-es őszi–téli kollekció képein már találkozhattunk már vele, és az idei tavaszi– nyári darabokat is ő mutatta be nekünk. Most megérkezett a legújabb fotósorozat.

hirdetés
Miranda Kerr ismét a Mango arca
Fotó: Mango/Inez&Vinoodh

Miranda Kerr nem csügged, miután a Victoria's Secret többé már nem tart rá igényt. Modellkarrierjét nem fejezi be – egy újabb remek fotósorozattal örvendeztetett meg minket.

A Mango immár harmadszor kéri fel reklámarcnak, a márka már olyan hírességekkel dolgozott, mint Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Milla Jovovich, Naomi Campbell vagy Diane Kruger.

A 2013-as őszi–téli kollekcióban egyaránt visel sportos és elegáns ruhadarabokat, melyeket laza, kissé kócos hatású frizurával kombináltak. Miranda csodálatosan fest a képeken, melyeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotósok készítettek. A stylist Géraldine Saglio volt, sminkjét Lusa Butler, a haját pedig Christiaan Hountenbos készítette el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek