Starity

Gaby Espino új sorozatban

2010. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: tigris310

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaby Espino 2008-ban szerepelt A bosszú álarca című telenovellában, bár szerepe kevés volt: csak a sorozat elején és a végén láthattuk 1–2 rész erejéig. 2010 augusztusától újra forgat.

hirdetés
Gaby Espino új sorozatban

A bosszú álarca című sorozat forgatása után Gaby Espino új telenovellát kezdett forgatni az El rostro de Analía egyik főszereplőjével, Karla Monroiggal, melyet 2010 májusában kezdtek nálunk vetíteni a Cool TV-n Ördögi kör címmel – eredeti címe Más sabe el diablo ('Többet tud az ördög'). Gabyt főleg ebben a sorozatban ismerhették meg a magyar nézők; főszereplőpárja Jencarlos Canela volt.

2010 augusztusában azonban újabb sorozatot kezdett forgatni Ojo por ojo címen, ami magyarul annyit tesz: 'Szemet szemért'. Ebben a sorozatban sem tudták elhagyni az olyan témákat, mint a drogok. A történet írója Gustavo Bolívar, s nagyon hasomlít a Rómeó és Júliára, melyben két család viszálykodása áll a középpontban, és az ő gyermekeik közös szerelme. Azonban, itt a szerelemért folyó háború életre-halálra megy.

A szereplők közt van még szintén a Más sabe el diablo című sorozatból ismert Miguel Varoni; ezen kívül biztos szereplők még a Sin senos no hay paraíso szerelmespárja, Carmen Villalobos és Gregorio Pernia. A sorozathoz készült egy promó is, ebből azonban nem sok minden derül ki.

Reméljük, ez a sorozat is eljut majd hozzánk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek