Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horan elárulta, milyen csajt szeretne, Miley Cyrus visszakapná a haját, és Selena Gomeznek új udvarlója akadt. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Miley Cyrus vissza akarja kapni hosszú haját

Úgy tűnik, a vadóc énekesnő megunta a rövid hajat, és a régit szeretné visszakapni! Azt mondta korábban, hogy sosem látjuk többé hosszú hajjal, most azonban szeretné visszakapni hosszabb frizuráját, ami sokak szerint jobban is állt neki.

„Éjjelente fent vagyok, és ezen kattogok!” – nyilatkozta a 20 éves énekesnő, akit nagyon zavar, hogy utána Jaime Pressly és Beyoncé is rövid hajat vágatott.

*

Amber Lancaster éjjel szeret twitterezni

Az R.J. Berger – Hard Core sorozat Jennyje nemrég a Twitteren árulta el rajongóinak, hogy imád a közösségi oldalon éjjel lógni.

„Imádok éjjel/hajnalban itt lógni és irkálni, és boldoggá tesz, amikor édes dolgokat írnak vissza a rajongóim” – csicseregte az énekesnő. Rossz hír is van a rajongóknak: a színésznő nem mostanában készül visszatérni dolgozni, hiszen az ideje javát pihenéssel és utazással tölti.

*

Niall Horan zenész csajt szeretne

Egy nemrégi, a Sunnal készített interjújában elárulta, olyan lányokkal járna szívesen, akik tehetségesek zenei téren.

„Olyan lányt akarok, aki gitározik vagy valami. Azok a lányok, akik tudnak valamilyen hangszeren játszani, nagyon vonzóak és klasszak. Az sem érdekel, ha híresek, ha nem, ameddig kedvesek.”

*

George Shelley Selena Gomezre hajt?

Úgy tűnik, Selena Gomezre egy újabb szépfiú feni a fogát, ugyanis a legfrissebb pletykák szerint most George Shelley szeretne randizni a fiatal kedvenccel.

A következőképpen beszélt a lányról: „Titokban érzek iránta valamit. A Disney-vel kezdődött. Szeretem őt!”

*

Scout Taylor-Compton Disneylandbe vágyik

Scout Taylor-Comptonnak elege lett a munkából, és egy kis szabadságra vágyik! A fiatal színésznő elárulta, hogy szeretne végre eljutni Disneylandbe, hogy ott mókázzon!

„Csak szeretnék reggelizni, és Disneylandbe menni!” – csiripelte. Azt nem tudni, végül eljutott-e a hatalmas vidámparkba.

*

Danielle Harris filmje a hónap végén startol

A színésznő, akit nemrég jegyzett el párja, tájékoztatta rajongóit, hogy saját rendezésű filmje, az Among Friends mikortól kapható a boltokban!

„Ez a parti GYILKOS lesz! Az Among Friends augusztus 27-étől kapható DVD-n!”. Érdekesség, hogy a színésznő szerepel is a filmben, és nem ez az első, saját rendezésű alkotása.

*

Heidi Klum az Instagramon meztelenkedik

A modell bár már nem fiatal, egész jó formában van, és nem szégyelli testét. Ezt bizonyítja, hogy a napokban töltött fel magáról egy képet, amin a tengerparton ül – egy szál semmiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek