Starity

Miranda Kerr a művészek múzsája

2013. augusztus 24. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves ex-Victoria's Secret-topmodellnek a napokban jelent meg legújabb címlapja, melyet az ausztrál Sunday Style készített, s pár helyi művész feldolgozta a fotón látottakat.

hirdetés
Miranda Kerr a művészek múzsája

Miranda Kerr csupán egy átlátszó Alex Perry-estélyit visel az említett címlapon, melyet Hugh Stewart fotózott. Azután, hogy a híres topmodellt zaklatták otthonában – sőt meg is fenyegették telefonon keresztül – nem hajlandó semmilyen intim testrészét megmutatni, s úgy véli, 30 után már vetkőznie sem nagyon illendő.

A művészek munkája annyira jól sikerült, hogy az ausztrál magazin meg is fogja jelentetni azokat – címlapként.

Az eredeti (1.) és a többi címlap között bár van különbség, a publikum nem igazán érti, hogy a negyedik kép miért került bele a legjobbak közé. Szó szót követ: tény, hogy akár egy ötéves gyerek is tudott volna ilyet rajzolni.

A második képet szintén egy ausztrál művész, Numskull készítette és illusztrálta, kedvenc motívumaival (kép lent).

David Bromley (lent) szerint azért lett ilyen sikeres Miranda, mert hihetetlenül szebályos arca van, amit tulajdonképpen bárki, aki szeret rajzolni és van egy kis tehetsége hozzá, le tud rajzolni: a topmodell arca ezek szerint könnyen megjegyezhető és bájos, kedves benyomást kelt.

David őszintén bevallotta, hogy ideje nagy részében Miranda portréit rajzolja, majd adja el – ám szó sincs róla, hogy mániákus lenne. Csupán látja, hogy a szépre és a szabályosra van kereslet.

Nektek melyik változat tetszik a legjobban? Elfogadnátok egy hasonló Miranda-portrét a szobátokba?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek