Starity

Selena Gomez: „Jobban kell színészkednem”

2013. augusztus 25. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez igyekszik mindig a legjobbat nyújtani, akármiről is legyen szó. Sosem elégszik meg magával, így színészkedésével sem, szerinte ugyanis jobban kellene játszania.

hirdetés
Selena Gomez: „Jobban kell színészkednem”

Selena Gomez mindig is kemény volt magával a karrierjét iletően és mindig próbálja kihozni magából a maximumot. Nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte a színészkedés jobban is mehetne neki, és még rengeteget kell tanulnia.

„Úgy gondolom, hogy jobban kellene színészkednem. És annak érdekében, hogy ez megtörténjen, többet és keményebben kell ezen dolgoznom. Nagyon jó a színpadon állni és táncolni, fantasztikus érzés, amikor az adrenalin átveszi az uralmat. De többet kell ezt csinálnom [a színészkedést], nagyon akarom, hogy jobb legyek.”

Nagyon jó, ha egy színésznek van önkritikája és tudja, hogy hol és mikor hibázik és min kell javítania. Legközelebb a Getaway című thrillerben láthatjuk Ethan Hawke oldalán, reméljük, azzal a filmmel nem bukik akkorát, mint a tavasszal bemutatott Spring Breakersszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek