Starity

Hayden Panettiere eltávolíttatta rosszul írt tetoválását

2013. szeptember 03. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Hősök sztárja a bal oldalon bordájára tetováltatott egy olasz szöveget, melyről később kiderült, hibásan lett elkészítve.

hirdetés
Hayden Panettiere eltávolíttatta rosszul írt tetoválását

A tetoválásom azt jelenti, hogy élet megbánás nélkül. Nem arról van szó, hogy sajnálok dolgokat az életemben, hanem, hogy próbálok tanulni belőlük. Eszerint a tanács [mely a tetoválásán szerepel] szerint próbálok élni” – nyilatkozta a szőkeség.

A hétvégén Floridában, a Hollywood Beachen kapták lencsevégre bikiniben, amikor észrevették, hogy tetoválásának egy része hiányzik, mely arra enged következtetni, hogy korrigálni szeretné az elkövetett hibát a tetoválásával.

A színésznőn a „Vivere senza rimpianti” kifejezés szerepelt, az utolsó szó lett hibásan írva, helyesen „rimipianti”. A tetoválás első részénél sebesedés látható, mely a lézeres kezelés után maradhatott meg. A kezelés eltarthat akár egy évig is, ez a bőrtől és a tetoválás nagyságától is függ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek