Starity

Sírt az X-Faktor válogatásán Alföldi Róbert!

2013. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alföldi Róbert senkit nem kímélt, kevés olyan produkciót talált, ami neki is tetszett. Ám most mégis megríkatta egy előadó, Tóth Gabival együtt.

hirdetés
Sírt az X-Faktor válogatásán Alföldi Róbert!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Nemzeti Színház volt igazgatója, az István, a király 2013-as változatának rendezője megígérte, nem fog összevissza sírni. Ám most mégis elérzékenyült, sőt, könnyek csordultak le az arcán. Még ő maga is meglepődött azon, hogy ilyen módon elérzékenyült, Tóth Gabival együtt.

„Megfogadtam, amikor idejövök, akármi történik, nem fogok itt bőgni összevissza. Hát kicsordult a könnyem a gyönyörűségtől. Meg attól, hogy itt van valaki, zavarban, nem tudom, milyen élettel a háta mögött, és árad mint a hétszentség” – mondta a színházi rendező a Blikknek, akit mostanság alaposan kritizálnak az István, a király rendezése miatt.

Többször is elmondta, hogy a versenyzőket komolyan kritizálni fogja, és nem ő lesz az az ember, akinek megesik a szíve a versenyzőkön. De hogy kinek az előadásán érzékenyült el Alföldi Róbert és Tóth Gabi, az X-Faktorban kiderül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek