Starity

Vanessa Hudgens boldog és nem érdekli mit mondanak mások

2013. szeptember 10. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépséges színésznő a Maire Claire októberi számában állt modellt és adott interjút, ahol mesélt múltjáról, a jelenről és jövőbeli terveiről is.

hirdetés
Vanessa Hudgens boldog és nem érdekli mit mondanak mások
Fotó: Kevin Winter/NBCUniversal

„Semmi sem olyan valódi, mint a jelen. Ha a jövőd miatt aggódsz, akkor egy teljesen lényegtelen dolgon rágódsz, mivel még meg sem történt. És ott van a múlt is, ezen sem kell töprengeni, hiszen már elmúlt” – kezdte Vanessa Hudgens a Marie Claire-nek adott interjújában, melynek keretein belül mesélt többek között gyermekkoráról, arról, milyen nehézségek árán sikerült megvalósítania álmait.

Elszántságának hála azonban mára már sikeres színésznő lett belőle, aki emellett két stúdióalbumot is maga mögött tudhat és egyre komolyabb és változatosabb szerepeket is kap, melyekre elmondása szerint egytől-egyig büszkén gondol vissza. „Teljesen jól érzem magam a bőrömben és nem érdekel, mit mondanak azok, akiknek nem tetszik, amit csinálok, mivel én szeretem és kész” – mondta a lapnak.

Az egykori Disney-csillag a középiskolás jókislány szerepnek hála anno a High School Musicalben sok tini példaképévé vált és ma is sokan néznek fel rá, emiatt pedig felelősnek érzi magát tetteiért, ezért szóba került a 2011-es Coachellán történt fehér poros eset is, amikor is szinte az egész világ azt hitte, hogy drogot fogyasztott egy fesztivál kellős közepén, azonban ő a mai napig csak nevetni tud az ilyen pletykákon. „Elképesztő, hogy az emberek mennyire szeretnek olyanokat terjeszteni, amik egyáltalán nem igazak. Én is ember vagyok, mint akárki más és tisztában vagyok azzal, hogy vannak, akik felnéznek rám. Amikor hibákat követek el, egyáltalán nem szándékosan teszem azokat és folyamatosan arra törekszem, hogy jobb emberré válljak” – mesélte őszintén az őt faggató riporternek.

Vanessa továbbá elárulta még azt is, hogy jelenleg nagyon életvidám és jó kedélyű, hiszen magánélete is sínen van és karrierje is szárnyal: „Mindenkinek van választása, hogy boldog akar-e lenni, vagy sem. Én úgy döntöttem, hogy derűlátó leszek, és egész jól működik. A tudat, hogy valami olyannak vagyok a részese, ami sokkal nagyobb, mint én, lehetővé tette számomra, hogy élvezzem az életet és nem kell aggódnom olyan kis problémák miatt, mint a paparazzik.”

Fotók: Tesh/Marie Claire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek