Starity

Hivatalos! Miley Cyrus szingli

2013. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titkolóznak tovább: Miley és Liam szóvivője is megerősítették a szakítás hírét a People magazinnak.

hirdetés
Hivatalos! Miley Cyrus szingli

Hivatalosan is vége Miley Cyrus és Liam Hemsworth szerelmének. Hónapokkal ezelőtt kaptak szárnyra az első hírek, miszerint befellegzett Miley és Liam kapcsolatának, ám akkor még rendszeresen bizonygatta az énekesnő, hogy minden rendben közöttük. Néhány hete már arról pletykáltak, hogy csak a megfelelő időpontra vártak – s most hivatalosan is megerősítették a szóvivők.

A páros 2010-ben találkozott először Az utolsó dal forgatásait megelőzően, majd egy éve, 2012 májusában tette fel Liam a nagy kérdést. Áprilisban Billy Ray Cyrus úgy nyilatkozott, hogy már ő sem biztos abban, lesz-e esküvő, de augusztusban ismét együtt mutatkozott a páros a Paranoia premierjén.

A képviselők egyike sem ment bele a részletekbe, de úgy fest, valóban igazak a hírek, miszerint Miley a szakításról énekel a botrányos klippel rendelkező Wrecking Ballban. Míg Liam hamarosan népszerűsítő körútra indul a Futótűz kapcsán, addig Miley sem unatkozik: nemrég jelent meg legújabb fotósorozata, és a Harper’s Bazaar októberi címlapján szerepel.

Sokan úgy tartják, a szakítás oka Miley felelőtlen viselkedése, s a pletykák szerint még a színész testvérei sem kedvelték Miley-t vad stílusa miatt. Ő maga is elismerte az interjúban, hogy gyerekesen viselkedik: „Felnőtté váltam, amikor gyereknek kellett volna lennem. Most felnőtt vagyok, de úgy viselkedek, mint egy gyerek.”

„A hajam mindenki életét megváltoztatta – jobban, mint a sajátomét” – felelte gúnyosan a kérdésre, elégedett-e hajstílusával. Továbbá nemrég kijelentette, pihenőre teszi a nyelvét, ugyanis úton-útfélen azt nyújtogatja a fotósoknak.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek