Starity

Miley Cyrus apja nem tudja, lesz-e esküvő

2013. április 16. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Billy Ray Cyrus megdöbbentő válaszokat adott az őt kérdező riporternek, azt sem tudja, lánya és Liam megtartják-e az esküvőt.

hirdetés
Miley Cyrus apja nem tudja, lesz-e esküvő
Fotó: wenn

Jelenleg is folynak a találgatások: Miley Cyrus miért fotózza magát a gyűrűjével, majd nélküle, ezt ismételve heteken át, s vajon hogy áll az esküvő? Most az énekesnő édesapja, Billy Ray Cyrus osztotta meg kétségeit a nagy nappal kapcsolatban.

Nemrég legújabb könyvét népszerűsítette, amikor a riporter családi és lánya életéről kérdezett. Válasza megdöbbentő volt: „Amikor írtam a könyvet, azt a bizonyos pillanatot [az esküvőt] olyan bizonytalannak szerettem volna leírni, amennyire csak lehet, én sem tudtam a választ.”

Arra a kérdésre, miért bizonytalan az esküvőt illetően, csak annyit felelt: „Tudod, fiatalok még.. Gyerekek. De a jó hír, hogy nagyon jó barátok.”

Miley életcélja volt az elmúlt hónapokban, hogy bebizonyítsa gyűrűjével, minden rendben közte és Liam közt, viszont úgy fest, próbálkozásai hiábavalók. A i-re a pontot csak azt tette fel: „Ha házasokként végzik, az ő dolguk. Nem tudom. Bármi is lesz, annak úgy kellett történnie.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek