Starity

Miley és Liam ismét együtt a vörös szőnyegen

2013. augusztus 10. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizennégy hónap telt el azóta, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth együtt mutatkozott a vörös szőnyegen – most azonban újra együtt láthatták őket azok, akik augusztus 8-án részt vettek a Paranoia premierjén.

hirdetés
Miley és Liam ismét együtt a vörös szőnyegen

A 23 éves Hemsworth öltönyben, a 20 éves Cyrus pedig egy Proenza Schouler-ruhácskában lépdelt végig a fotósok előtt. Egy közeli forrás azonban azt állítja, hogy hűvösen viselkedtek egymással.

„Miley és Liam úgy viselkedtek, mintha nem is ismernék egymást. [Miley] ujján ott volt a jegygyűrű, de úgy viselkedtek, mintha idegenek lennének.” Azt is hozzátette, hogy a színésznő néhány futó csókot adott a vőlegényének, aki mintha lélekben máshol lett volna.

Amikor a riporterek az énekesnőről faggatták, Hemsworth nyilvánvalóvá tette, hogy nem szándékozik a magánéletéről beszélni.

„A Twitteren nem osztok meg személyes dolgokat. Próbálom megtartani magamnak a magánéletemet, amennyire csak lehetséges. Nem érzem a szükségét annak, hogy minden másodpercben közöljem a világgal, mi történik velem éppen.”

Az ausztrál színész 2012 júniusában kérte meg Cyrus kezét, majd ezen a nyáron egy rövid mosolyszünetet tartottak. „Kezdetben remekül kiegészítették egymást, de mostanra egyre inkább eltávolodnak egymástól” – állítja az ismeretlen forrás.

Hemsworth testvérei, Chris és Luke nem támogatták a kapcsolatot és próbálták rábeszélni Liamet, hogy keressen egy magához illő, kiegyensúlyozottabb lányt.

Az énekesnő jelenleg a hamarosan megjelenő negyedik albumát népszerűsíti, és nemrég úgy nyilatkozott, hogy a rossz napokat már maguk mögött hagyták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek