Starity

Együtt dolgozik Rihanna és Lady Gaga?

2013. szeptember 22. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban az a pletyka terjedt el, hogy a két popsztár közös dalt készít, ami Lady Gaga november 11-én megjelenő ARTPOP albumán kap helyet.

hirdetés
Együtt dolgozik Rihanna és Lady Gaga?

Lady Gaga legújabb stúdióalbuma körül egyre nagyobb a feszültség, ugyanis az énekesnő elárulta, hogy valóban lesznek rajta együttműködések is, de hogy kivel, egyelőre tisztázatlan. A rajongók szerint a legnagyobb esélyes nem más, mint a barbadosi énekesnő, Rihanna.

A rajongók azt állítják, hogy nem lehet véletlen, hogy a két popsztár ugyanazon a napon stúdiózik és szinte ugyanakkor csekkolnak be hivatalos Twitter-fiókjukon: „ARTPOP éjjel, ARTPOP nappal, a stúdióban, míg tökéletes nem lesz” – írta Gaga, majd nem sokkal később Riri is tweetelt: „Épp most hagytam el a stúdiót… Felvettem egy #szörny felvételt az egyik kedvenc előadómmal! Ez minden amit adhatok…”

A helyzetet tovább fokozza az, hogy a héten Rihanna egy dalszövegrészletet is megosztott Lady Gaga egyik, az ARTPOP-on szereplő dalából, a Sex Dreamsből, valamint a tweetet később Nicki Minaj is közzétette oldalán. Természetesen így az a pletyka is elindult, hogy az extrém külsejű Minaj kisasszonynak is van valamilyen köze a dalhoz.

A rajongóknak nem kell már sokat várnia, ugyanis Gaga megerősítette, hogy szeptember 29-én nyilvánosságra hozza legújabb albumának dallistáját, tehát akkor kiderül, hogy igaznak bizonyultak-e a pletykák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek