Starity

Duff McKagan lánya apja nyomdokaiba lép

2013. szeptember 28. 09:09   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Guns N' Roses egykori basszusgitárosa, Duff McKagan kisebbik lánya is zenei karrierről álmodik.

hirdetés
Duff McKagan lánya apja nyomdokaiba lép

A rockerek körében talán nem is kell bemutatni Duff McKagant, aki a 80-as, 90-es évek egyik meghatározó hardrock együttesének, a Guns N' Rosesnak volt a basszusgitárosa 1985-től 1997-ig. Kiválása után természetesen nem vonult vissza, több együttesben is megfordult.

Jelenleg a Walking Papers együttesben zenél, a zenekar jelenleg debütáló albumukat népszerűsíti, melyet egyszerűen Walking Papers névre kereszteltek el.

A McKagan család igazi zenész család, hiszen Duff is zeneszerető családban nevelkedett, ahol mindegyik tag játszik legalább egy hangszeren. Úgy tűnik, lánya, a 16 éves Grace is szeretné folytatni a hagyományt. Október 17-én a lány együttese, a Pink Slips a Walking Papersszel lesz látható a The Roxi Theaterben.

A büszke apuka nemrég a Twitteren osztotta meg az információit követőivel. „Kérlek, üdvözöljétek a lányom, Grace zenekarát, a @pinkslips97-et a Twitteren. Október 17-én a Walking Papersszel láthatjátok Őket a @theroxi-ban. Premier!”

A Pink Slips egy kéttagú lánybanda, melyet Gracie jó barátnőjével, Jamie Brooksszal alapított.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek