Starity

Lady Gaga elveszítette a kiskutyáját

2013. október 31. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns amerikai énekesnő a kiskutyáját, Alice-t gyászolja, halála összetörte a szívét.

hirdetés
Lady Gaga elveszítette a kiskutyáját

A Mother Monster imádott kiskedvence elveszítette a rákkal vívott harcot. A huszonhét éves énekesnőnek az is fáj, hogy nem lehetett mellette az utolsó órákban, mivel külföldön tartózkodott, amikor a kiskutyát el kellett altattatni.

„A kiskutyám, Alice meghalt. El kellett altattatni, a rák elvitt egy angyalkát – írta a Twitteren. – Az apukám olyan szomorú, mindannyian azok vagyunk, a családunk egyik tagját veszítettük el.”

„Szeretek szórakoztatóművész lenni, de olyan fájdalmas néha, hogy távol vagyok az otthonomtól. 17 évig kitartott, olyan sok emlék... semmi sem múlthatja felül a családot.”

Gaga dicsérte Alice-t, amiért mindig mellette volt a nehéz időkben és imádkozott azért, hogy a kiskutya most már békében nyugszik.

„Emlékszem, ahogy feküdt az ágyamon – tudta, mikor voltam szomorú vagy beteg... Ott kellett volna lennem [mellette]. Imádkozom azért, hogy Alice megtalálja a maga csodaországát.”

Az énekesnő múlt hétvégén az X Factor tehetségkutató műsorában lépett fel, ahol két dalt is előadott a legújabb albumáról: a Venust és a Do What U Wantot. A színpadi öltözéke (melltartó és bugyi) és az érzéki táncmozdulatai azonban több nézőnél is kiverte a biztosítékot, és több, mint száz panaszos telefonhívás érkezett a műsor után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek