Starity

Demi Lovato feláldozná magánéletét másokért

2013. november 26. 16:04   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato már a Stay Strong dokumentumfilmmel is sokat segített az embereknek, de ennek ára a magánéletének feláldozása volt, hiszen a jeleneteket többek között otthonában is forgatták.

hirdetés
Demi Lovato feláldozná magánéletét másokért

Demi Lovato szombaton a Staying Strong könyvének első dedikálásán Los Angelesben mesélt az E!Newsnak arról, hogy inkább feláldozza magánéletét azért, hogy segítsen a rajongóinak.

„Nem vagyok az a fajta ember, aki szereti a hírnevet. Inkább feláldozom a magánéletemet, hogy segítsek az embereken, és nem csak a zenémmel. Szigorúan ebből a szempontból és inspiráló szempontból osztom meg a történetemet. Tudom, hogy van értelme annak, hogy a világon vagyok” – osztotta meg a riporterrel a Neon Lights énekesnője.

Továbbá elmondta, hogy első saját könyve abban fogja segíteni az embereket, hogy akkor is legyen önbizalmuk és erejük, amikor teljesen lehetetlennek tűnik. Mivel a könyvben összesen 365 idézet található – ami egy egész évre elég –, Lovato minden nap ösztönzi majd olvasóit.


A dedikáláson november 23-án

Mint mindenki tudja, Deminek volt egy nagyon sötét időszaka, mikor rehabilitációs intézménybe is vonult. Ezzel kapcsolatban a Stay Strong dokumentumfilmjében beszélt bővebben, ám az interjúban is kitért erre a témára.

„Igen, nagyon őszinte voltam, de ha igazán tudnak, milyen sötét és nehéz harcaim voltak, nemcsak az étkezési zavarokkal, de az alkohollal és a drogokkal, sokk alá kerülnének. Talán ezzel segítek másoknak ebben az iparban, hogy ne térjenek rossz ösvényre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek