Starity

Britney Spears újra színészkedni fog?

2013. december 29. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szeretne visszatérni a filmvászonra, annak ellenére, hogy 2002-ben nagyot bukott az Álmok útján című filmjével.

hirdetés
Britney Spears újra színészkedni fog?

Az énekesnő 2002-ben tűnt fel először a filmvásznon Crossroads – Álmok útján című filmjével, ám az nem hozta meg a várt sikereket. Az évek alatt vendégszerepet kapott a Will és Grace-ben, az Így jártam anyátokkalban és a Glee-ben is, ám tíz év elteltével visszatérne a vászonra.

Az E! Online-nak adott nyilatkozatában Spears elmondta, leginkább vígjátékok területén próbálná ki magát, kedvenc filmjei közé tartozik Jennifer Aniston legújabb komédiája, a Családi üzelmek, és a 2011-ben készült Koszorúslányok.

„Szeretnék színészkedni, filmeket készíteni, ha megfelelő szerepet találnék, nagyon klassz lenne. Imádom a vicces filmeket." A Toxic énekesnője kolléganőjéről, Jennifer Lopezről is ejtett néhány szót: nemcsak hangját, de a filmjeit is szereti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek