Starity

Hazug csajok társasága címmel érkezik a Pretty Little Liars

2014. január 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC Family népszerű sorozatát, a Pretty Little Liarst 2014. január 26-án mutatják be az RTL II-n. A sorozat magyar címe Hazug csajok társasága lett.

hirdetés
Hazug csajok társasága címmel érkezik a Pretty Little Liars

2010. június 8-án indult hódító útjára a Pretty Little Liars című tinidráma az ABC Family műsorán. A sorozat hatalmas sikereket ért el, a csatorna egyik legnézettebb műsora, és jelenleg a negyedik évadnál tart.

Már a kezdetekkor tudni lehetett, hogy az RTL tagság vásárolta fel a sorozatot, ám az kérdéses volt, hogy mikor kerül adásba. 2012 novemberében jelentették be, hogy elkezdték szinkronizálni, azóta pedig majdnem az összes résszel végeztek, ám arról semmi hír nem volt, hogy mikor és hol kerül adásba – egészen mostanáig.

Korábban két lehetséges feltételezés volt a magyar címet illetően, a legelső, amit bejelentettek, a Tinik tele titokkal volt, a második pedig a Szép kis hazugok, ezek ellenére a sorozat mégis Hazug csajok társasága címmel kerül bemutatásra az RTL II műsorán 2014. január 26-án, este kilenckor.

A sorozat egyébként négy barátnő életét mutatja be. Hanna Marin (Ashley Benson), Spencer Hastings (Troian Bellisario), Emily Fields (Shay Mitchell), Aria Montgomery (Lucy Hale) és Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) elválaszthatatlan barátnők voltak, akik mindent megosztottak egymással, egy este azonban a bandavezérnek, Alisonnak nyoma vész. Egy évvel a különös eltűnések után a négy barátnő egy bizonyos A-tól kapnak fenyegető üzeneteket, amikben az áll, hogy A elfecsegi a lányok titkait – olyanokat is, amikről csak Alison tudott. A lányokban felcsillan a remény, miszerint barátnőjük valahol még él, ám ekkor megtalálják Alison holttestét, de az üzenetek továbbra is csak érkeznek. Egyszerre két feladat áll előttük: megtalálni Alison gyilkosát, és leleplezni A hollétét.

Az Egyesült Államokban jelenleg a negyedik évadnál tartanak, illetve azóta egy testvérsorozatot is indítottak Ravenswood címmel. Márciusban rendelték be a sorozat ötödik szezonját, így 2015 márciusáig még biztosan élvezhetjük a Hazug csajok társaságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek