Starity

Szerepelj Katy Perry klipjében – a részletek

2010. augusztus 26. 13:01   |   Szerző: Alexis_0504

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry 8 országból válogat szereplőket az új videolkipjéhez, melynek címe Firework. Ha úgy érzed, benned megvan a szikra, hogy aztán tűzijátékot képezz belőle, akkor itt a nagy alkalom, hogy jelentkezz!

hirdetés
Szerepelj Katy Perry klipjében – a részletek

Katy Perrynek hamarosan megjelenik legújabb, videoklipje a Firework, melyhez 8 országból keres szereplőket. Nagy szerencsénkre az egyik ország éppen Magyarország. Katy azért választott Európából, mert szeretett volna valami újat is mutatni, nem csak a hollywoodi stílust; a klipet ugyanis egy európai nagyvárosban fogják forgatni.

Most lehetőséget kaphatsz arra, hogy megmutasd a világnak a tehetséged. Katy nem sztárokat keres, hanem inspiráló, különleges személyeket. Kétféleképpen jelentkezhetsz: e-mailben, vagy személyesen vehetsz részt a szereplőválogatáson. Jelentkezni 2010. augusztus 28-áig lehet a katyklipje@katyklipje.hu e-mail címen. A jelentkezéshez a telefonszámod és az e-mail címed szükséges. A jelentkezés másik módja, hogy készítesz egy 2 perces videót a benned szunnyadó tehetségről; ennek határideje 2010. szeptember 12. A jelentkezési feltételeket bővebben megtalálod a http://www.katyklipje.hu oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek