Starity

Megjelent Tuomas Holopainen első videoklipje

2014. február 05. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tuomas még tavaly jelentette be, hogy szólóalbummal jelentkezik, illetve még ebben a hónapban jelenik meg az A Lifetime Of Adventure névre keresztelt kislemeze, amelyhez azonos néven hivatalosan ma debütált a kisfilm.

hirdetés
Megjelent Tuomas Holopainen első videoklipje

Április 11-én a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg a finn Nightwish együttes frontemberének, dalszövegírójának, illetve billentyűsének első szólólemeze, amely a Music Inspired By The Life And Times Of Scrooge nevet kapta. A zenész nagy rajongója a Disney-meséknek, így új szerzeményét nem más, mint a Don Rosa által íródott The Life And Times Of Scrooge McDuck ihlette.

A Nightwish zenekar Facebook-oldalán jelentette be, hogy február 7-én érkezik első kislemeze, az A Lifetime Of Adventure, amelyhez azonos néven ma debütált a kisfilm. Az albumon és a kislemezen is Tuomas párja, Johanna Kurkela énekel, a videoklipet pedig Ville Lipiäinen rendezte, aki egyben a Nightwish tavaly novemberben megjelent Showtime, Storytime című DVD-jét is készítette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek