Starity

Egy párt alkot VV Aurelio és Zsófi

2014. június 04. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hét óta együtt randevúzgat a ValóVilág 6 Aureliója és Zsófija.

hirdetés
Egy párt alkot VV Aurelio és Zsófi
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A ValóVilág 6 futása alatt Aurelio bizony elég sok alkalommal felheccelte Zsófit, ami sokszor háborúig vezetett, amelyek nagy részét általában a villa szájhőse nyerte, ugyanis a cukiság néha már az idegösszeroppanás szélén állt. Meglepő, de igaz a pletyka arról, hogy a VV két nagy ősi ellensége immár egy párt alkot és igazán boldogok együtt.

„Nem is gondoltam, hogy ennyire jó fej, a villában másnak mutatta magát. Az az igazság, hogy kapcsolatfüggő vagyok, akinek szüksége van a szeretetre. Persze imádom a csajokat, de boldogabb vagyok, ha letáborozhatok valaki mellett, Zsófi pedig tényleg nagyon cuki lány” – mesélte a Blikknek Aurelio, aki már körbevezette a lányt nyereménylakásában, sőt ott is aludt nála.

Az pedig még nyitott kérdés, hogy a szerelmespár turbékolása meddig tart, de a jelenlegi álláspont szerint Aurelio és újdonsült barátnője, Zsófi fülig szerelmesek egymásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek