Starity

Lily Allen kíséri Miley Cyrust a Bangerz turnén - fotók

2014. július 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus Bangerz névre keresztelt turnéja - amellett, hogy nagy sikernek örvend - minden állomásra tartogat meglepetéseket. Nemrégiben pedig Lily Allen csatlakozott az énekesnőhöz, hogy együttes erővel tegyék felejthetetlenné a bulikat.

hirdetés
Lily Allen kíséri Miley Cyrust a Bangerz turnén - fotók

Miley Bangerz névre keresztelt turnéja az eddigi állomásokon is gazdag volt meglepetésekben, hiszen a rajongóknak volt részük kolbászlovaglás, pénisznyalogatás vagy épp káromkodás közben látni kedvencüket, arról már nem is beszélve, hogy az énekesnő nemrégiben nyilvánosan figurázta ki Selena Gomezt.

Mintha mindez nem volna elég a rajongóknak, nemrégiben Lily Allen is csatlakozott a fellépéssorozathoz, hogy Miley-val együtt borzolják a kedélyeket. A turné hatalmas érdeklődésnek és sikernek örvend, ám a rajongók sosem tudhatják, hogy mire számítsanak kedvencüktől, hiszen a 21 éves énekesnő minden állomásra tartogat valamit a tarsolyában, amivel sokkolhatja közönségét.





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek