Starity

Óriáskolbászt lovagolt meg Miley Cyrus

2014. február 17. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken kezdődött el Miley negyedik turnéja, a Bangerz. Az első koncert sem volt már botrányoktól mentes, részt vett többek között egy hatalmas, repülő hotdog is az őrült show-ban és az elmaradhatatlan twerkölés is szerepelt a repertoárban.

hirdetés
Óriáskolbászt lovagolt meg Miley Cyrus

Február 14-én, pénteken, Valentin-napon láthatták a nézők először Miley Cyrus negyedik turnéshow-ját, a Bangerzt, amely a kanadai Vancouverben indult.

Az esti koncert nem telt botránymentesen, az énekesnő rengeteg szexuális elemmel toldotta meg a show-t, és a sztár hírhedt „tánca”, a twerk is szerepet kapott a koncertsorozatban. Egy óriási repülő hotdog, egy kék – a Szörny Rt. Sullyjára hajazó – szörny, és a sztár jól ismert, óriási mű-ujja is belekerült az énekesnő turnéjának programjába. A koncert nyitóelőadói a Icona Pop zenekar, Sky Ferreira és Liza voltak.

A botrányos koncertruhák sem maradtak el, melyek épphogy csak takartak valamit az énekesnő testéből. Miley több mint 10 ruhakölteményben szerepelt a koncert alatt, melyek legtöbbször csak egy dresszből vagy egy-egy csillogó-villogó bikiniből és bugyiból álltak.










Fotó: Getty, Splash

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek