Starity

Az év retro buliját hozza el hazánkba David Hasselhoff

2014. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Hasselhoff egy igazi retro bulit tart a 80-as, 90-es évek szerelmeseinek Mogyoródon, 2014. augusztus 29-én az Accelereation 2014 rendezvényen.

hirdetés
Az év retro buliját hozza el hazánkba David Hasselhoff
Fotó: Acceleration Magyarország

I’ve been looking for freedom, Touch me, Boys boys boys – ki ne ismerné ezeket a slágereket? David Hasselhoff és csapata segít, hogy mindenki újraélje a 80-as, 90-es évek hangulatát egy hatalmas nyárzáró parti keretein belül. 2014. augusztus 29. és 31. között a legnépszerűbb retro előadók és a leggyorsabb versenyautók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 rendezvényen. A Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Venga Boys, de természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, Kitt is.

David Hasselhoff maga mellé gyűjtötte a 80-as, 90-es évek legmeghatározóbb popsláger-gyárosait, hogy egy három napos autós roadshow keretein belül a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” nevű minifesztivállal bejárja Európát. A sztár és csapata hazánkat sem hagyja ki, augusztus 29-én hozzánk is ellátogat. Az Acceleration kiváló családi programnak ígérkezik, az odalátogatókat izgalmas autóversenyekkel és őrületes koncerttel várják a szervezők.

Augusztus 29-én pénteken, a sosem látott zenei eseményen felcsendülnek a legnagyobb retro slágerek, hiszen olyan sztárok gondoskodnak a hangulatról, mint a házigazda David Hasselhoff, Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, Venga Boys, és Kitt sem porosodik majd a garázsban. A 4 órás show-n az örökzöld dalokon kívül, videók, lézer effektek és látványos pirotechnika varázsolja el a nézőket.

Az esemény házigazdája David Hasselhoff is izgatottan várja a fesztivált.

“Alig várom a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” koncertet az Accelereation 2014 rendezvényen, a Hungaroringen – igazi időutazás lesz ez számomra. Az előadók és a verseny is nagyon izgalmasnak ígérkezik, remek hétvégét garantálok minden családnak, aki kilátogat majd Mogyoródra” – mondta el a szupersztár.

Az Acceleration három kategória izgalmas autóversenyeit is magába foglalja: FA1, MW-V6 Pickup Series, és Legend Super Cup. A hét futamos széria utolsó előtti állomásán a Hungaroringen méri össze erejét a nemzetközi mezőny. Az utazó fesztivál a legmagasabb géposztály összecsapásait kombinálja a világszínvonalú szórakoztatással, ahol még a színpad előtt is érezhetjük az égett gumi illatát.

Az Acceleration Európa-szerte több ezer embert vonzott, és mindenhol tarol a retro-rajongók körében. Aki méltón szeretné lezárni az idei nyarat, ne hagyja ki a három napos eseményt.

A jegyek péntekre kedvezményes áron, 4999 forintért válthatók, míg aznap a helyszínen 6000 Ft lesz. Ha valaki csak a szombati, vagy vasárnapi Acceleration Race-re kíváncsi, annak 2999 forintba kerül a jegy elővételes áron, a rendezvény napján a Hungaroringen 3500 Ft.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek