Starity

Lindsay felfogadta Britney volt menedzserét

2010. szeptember 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres Larry Rudolphot már nem Britney Spears mellett lehet látni, hanem Lohan kisasszony mellett. Azt a feladatot kapta, hogy kihúzza a nyilvános pácból, és segítsen újra beindítani a karrierjét. Bár ez nem is ártana a Lindsay rehabos, rács mögött töltött időszaka után.

hirdetés
Lindsay felfogadta Britney volt menedzserét

Larry még a Spears-korszakban rendbe hozta Britney-t és karrierjét. Neki köszönhette a pophercegnő, hogy helyre lett állítva a szerencsecsillaga a 2007-es nyilvános leégése után.

Lindsay teljesen úgy érzi, és ezt családjának, barátainak nem is győzi eleget mondogatni, hogy már teljesen készen áll minden munkára, és már bele szeretne esni a forgatásokba, hogy rendbe hozza karrierjét. Ezt a Vanity Fair című magazinnak is kifejtette, s hozzátette, hogy bánja botrányos múltját, és újra jó úton szeretne járni. Ennek ellenére Rudolph úgy véli, hogy még egyáltalán nincs itt az ideje, hogy Lindsay visszatérjen a reflektorfénybe. Valószínűleg igaza is van, hisz ő a szakember.

Egy bennfentes így nyilatkozott a New York Post magazinnak: „Lindsay mindenkinek azt mondja, ő teljesen készen áll a forgatásokra és az embereknek már alkalmazniuk kellene őt. De Larryt ez nem hatja meg.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek