Starity

Gyermeket vár Liv Tyler

2014. szeptember 11. 20:08   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyűrűk ura és A hátrahagyottak című sorozat sztárja második gyermekével várandós.

hirdetés
Gyermeket vár Liv Tyler

Már korábban is felröppentek a pletykák, miszerint Liv Tyler ismét babát vár, ám a híreket egészen tegnapig nem erősítették meg. A színésznő 2004 decemberében adott életet kisfiának, Milo William Langdonnek, az apa szerepét pedig Royston Langdon brit zenész töltötte be. A páros 5 év házasság után vált el 2008-ban.

A hátrahagyottak című HBO-sorozat sztárja 2010-ben nyilatkozta, hogy nem áll készen újabb kapcsolatra és egy ideig inkább csak fiára szeretne koncentrálni, ám azóta őt is megtalálta a boldogság. Jelenlegi partnerével, Dave Gardnerrel négy hónapja alkotnak egy párt, most pedig úton van első közös babájuk, akinek egyelőre nem lehet tudni a nemét.

A színésznő személyesen még nem erősítette meg az örömhírt, sőt, az elmúlt hetekben gondosan ügyködött azon, hogy elrejtse kerekedő pocakját, ám a szemfüles fotósoknak így is sikerült néhány képet lőniük a kismamáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek