Starity

Stacy Keibler óvja kislányát

2014. szeptember 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stacy Keibler augusztus 20-án hozta világra első gyermekét, és rá három hétre lépett a kislánnyal nyilvánosság elé. Azonban a csöppségről fotót még most sem közölt a házaspár.

hirdetés
Stacy Keibler óvja kislányát

Stacy Keibler ex-WWE-díva a George Clooney-val való viharos románca után talált rá a boldogságra Jared Pobre oldalán. Kapcsolatukat idén, március 8-án házassággal pecsételték, és a menyegző után két héttel már boldogan újságolták, hogy családjuk gyarapodni fog.

Stacy augusztus 20-án adott életet első gyermekének, aki kislány lett, és az Ava Grace nevet kapta. A 34 éves szőkeség otthon, nyugodt körülmények között szülte meg kislányát, és kiváló egészségnek örvendenek mindketten.

„Ava Grace Pobre augusztus 20-án, szerdán otthonunkban született. Sosem éreztünk még ekkora örömöt és boldogságot! Hálásan köszönjük a jókívánságokat és a pozitív energiákat!”írta Stacy a Twitteren.

A házaspár fotót nem közölt a kislányról. Három hétre rá látták először édesanyjával a kis Ava Grace-t, amint Beverly Hillsben sétálnak, de csak távoli fotók készültek az édesanyáról és gyermekéről. Stacy és férje boldogan kürtölték szét a jó híreket, de egyelőre nem szeretnék megmutatni a világnak Avát.


Stacy és kislánya Beverly Hills utcáján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek