Starity

Stacy Keibler férjhez ment

2014. március 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stacy Keibler és Jared Pobre március 8-án, Mexikóban fogadott egymásnak örök hűséget.

hirdetés
Stacy Keibler férjhez ment

2013 júliusában lett vége a szívtipró George Clooney és Stacy Keibler románcának. Két évig alkottak egy párt, és már kapcsolatuk vége felé fel-felröppentek a hírek esküvőről is, de végül útjaik külön váltak.

Stacy nem sokáig szomorkodott, és 2013 őszén már Jared Pobre oldalán mutatkozott. Ugyan már öt éve ismerik egymást, mégis csak tavaly randevúztak először. A randevú sikeresnek bizonyult és egy pár lettek.

2014 márciusában családi kiruccanásra indultak a mexikói Punta Mitába, ahol is a legnagyobb titokban házasodtak össze szűk, családi körben. Stacy nyilatkozatai alapján sosem érezte ennél boldogabbnak magát, és élete egyik legjobb döntése volt, hogy igent mondott a 39 éves férfinek.

A menyasszony egy egyszerű Monique Lhuillier-ruhát viselt, ami tökéletesen illett a festői szépségű környezetbe. A vőlegény törtfehér zakóban és mezítláb fogadott örök hűséget kedvesének.

Sok boldogságot nekik!


Stacy Monique Lhuillier-ruhája

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek