Starity

Négy évre büntették Kirsten Dunst meglopóját

2010. szeptember 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kerek négy évre büntették azt a tolvajférfit, akit azzal vádoltak, hogy betört Kirsten Dunst hotelszobájába.

hirdetés
Négy évre büntették Kirsten Dunst meglopóját

James Jiménez a színésznő 2000 dolláros Balenciaga márkájú táskáját lopta el abból a New York-i hotelszobából, ahol Kirsten 2007-ben töltött néhány éjszakát. Még csak kedden született meg a döntés. A műszerészként dolgozó férfit betörés és lopás vádjával ítélték négy év börtönre.

Kirsten 2007-ben fotgatta a How to Lose Friends című filmet Magen Foxszal és Simon Pegg-gel New Yorkban. Jiménezt bűnösnek találták egy másik lopási ügyben is. A színésznő táskáján kívül Simon Pegg mobilját és sok más, eléggé értékes dolgot lopott el a hotelből.

A tárgyalás alatt Jimenez persze végig azt állította, hogy ő teljesen ártatlan és nem érti, hogy miért ítélik el. Azt állította, hogy egy Jarrod Bein nevű férfi volt a tettes, akit Kirsten azért hívatott magához, hogy drogot vegyen tőle. A színésznő tagadta a drogos állítást. „Biztos azért nem jött el a tárgyalásra, mert nem akart hazudni.” – mondta Jiménez ügyvédje, Robert Parker a NY Daily Newsnak. 

Parker egy Kirstennel készült interjúból idézett, melyben a színésznő a marihuánás ügyéről beszél. „Ezt az ügyet akkor is Dunst kisasszony nyakába fogom varrni. Nincs olyan élő ember a földön, aki elhiszi, hogy nem szív marihuánát.” – nyilatkozta Parker.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek