Starity

Filmet forgat Megan Nicole

2015. február 21. 18:06   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A feldolgozásairól híres énekesnő idén nagy fába vágja a fejszéjét, ugyanis a filmipart készül bevenni.

hirdetés
Filmet forgat Megan Nicole

Idén hat éve, hogy Megan Nicole berobbant a zeneiparba. Karrierjét feldolgozásokkal kezdte, amelyek rögtön odavonzották a tömeget. A sok emberből lassan tekintélyes rajongótábor alakult, számuk pedig YouTube-os feliratkozókban mérve vészesen közelít a három millióhoz.

A fiatal tehetség ma már egyre nagyobb hangsúly fektet saját dalaira: idén adott ki két single-t, a Never Wanna Let You Gót és a Never Have I Evert, és még 2014 októberében jelent meg Escape névre keresztelt EP-je, melyről három dalhoz már klipet is készített. Ezenkívül korábban már két saját szerzeményt osztott meg velünk: első próbálkozása a B-e-a-utiful volt, amit a nyárias és fiatalos hangulatú Summer Forever követett.

Azonban annak ellenére, hogy az utóbbi két évvel ezelőtt jelent meg, egyáltalán nem merült feledésbe, idén ugyanis eme szerzeményének köszönhetően Megan egy teljesen más iparágban is kipróbálhatja magát – bár itt sem marad kihasználatlanul zenei tehetsége. 2015-ben filmkészítésre adta a fejét, a nagy hírt pedig egy weboldal linkjének posztolásával és egy, a hivatalos csatornájára feltöltött YouTube-videóval harangozta be.

A film egy musical lesz és a már említett Summer Forever című dala ihlette még régebben, ám állítása szerint, amíg nem volt biztos az egész projekt, inkább titokban tartotta a terveit. További információk nemsokára várhatóak a hivatalos weboldalon, ám az eddig felsoroltakon kívül annyi már biztos, hogy az idei év augusztusában debütál majd.

Fotó: Instagram/megannicolemusic

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek