Starity

Nitro Circus Live Moto Mayhem: ha motorja van, repüljön!

2015. június 10. 07:07   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A benzingőz ünnepe a szupersztár, Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökről ismert motoros közreműködésével.

hirdetés
Nitro Circus Live Moto Mayhem: ha motorja van, repüljön!
Fotó: nitrocircus.hu

A Nitro Circusban az őrültségeket és az adrenalinhajhászatot motorokkal egészítik ki a fiúk, élükön Travis Pastranával. Nincs előttük lehetetlen, nincs túl kockázatos kihívás – csak adrenalin. Vigyorogva repkednek a levegőben szárnyak nélkül, és nem foglalkoznak a gravitációval. Nincs még egy csapat, akikben ennyi vakmerőség lenne. Felhőkarcoló tetejéről repülnek át a másikra, tízezer méterről ugranak ki ejtőernyő nélkül, olyan szerkezetekkel repkednek és csinálnak trükköket a levegőben, amiknek a földön is kétes lenne a stabilitásuk.

A Nitro Circus idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér az action sport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.

Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games-győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. 

A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandemkrosszmotorokat, minimotorokat és még sok más érdekességet. A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

  • 18.00 Kapunyitás
  • 20.00 NITRO CIRCUS LIVE MOTO MAYHEM kezdés

Jegyek az Eventim hálózatában kaphatók, online jegyvásárlás az eventim.hu-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek