Starity

Miley Cyrus bevallotta biszexualitását

2015. június 13. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nemrégiben elárulta, már 14 éves kora óta tudja, hogy a lányokat is szereti.

hirdetés

Miley Cyrus mindig meg tudja lepni az embereket valamivel. Legutóbb az egyik eddigi legbotrányosabb fotósorozatát készítette el, ami mellé egy interjút is adott, melynek keretén belül elárulta, hogy biszexuális.

Köztudott, hogy Miley Nick Jonasszal, Liam Hemsworthszel és Patrick Schwarzeneggerrel is alkotott egy párt, de sosem vetette meg a lányokkal való intim érintkezést sem, hiszen már 17 évesen is nagy port kavart, amikor a koncertje közben smárolat le az egyik táncosát. Emellett évről évre egyre többször kapták lencsevégre, hogy a saját nemével érintkezett. Csókolózott már Katy Perryvel, emellett járt már a botrányhősnő nyelve Cara Delevingne szájában is, de még azt is szívesen megosztotta a nagyközönséggel, hogy Rihannával is smárolna. Pár hete pedig egy férjes nővel került közeli viszonyba.

Miley Cyrus és édesanyja 2014-ben egy rendezvényen

Most azonban lehullott a lepel, ugyanis bevallotta, hogy az ő ajtaja mindenkinek nyitva áll. A szó szoros értelemben nyitott vagyok minden dologra, nemtől és kortól függetlenül, ameddig legálisnak számít az illető. Emlékszem, amikor meséltem anyukámnak, hogy a nőket másként csodálom. Kérdezte, hogy értettem ezt, én meg elmondtam, hogy szeretem őket, ugyanúgy, mint a fiúkat. Nehezen értette meg. Nem akarta, hogy ítélkezzenek felettem, és hogy a pokolra jussak. Azonban ő jobban hitt bennem, mint bármelyik más istenben. Kértem, hogy fogadjon el így, és megtette – nyilatkozta a 22 éves énekesnő a Paper magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek