Starity

Miley Cyrus leszbi csókja

2010. június 05. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley fellépés közben magához húzta, majd szenvedélyesen szájon csókolta egyik táncosnőjét a Britain's Got Talent c. tehetségkutató műsorban.

hirdetés
Miley Cyrus leszbi csókja

Miley Cyrus a Britain's Got Talent tehetségkutató versenyen lépett fel pár napja, ahol leszbi csókolt szimulált egyik táncosával. A 17 éves énekesnő a Can't Be Tamed c. dalát adta elő, mikor váratlanul magához húzta egyik táncosát.

Miley, aki a Hannah Montana című tinisorozattal vált népszerűvé, egyre inkább be akarja "mocskolni" eddig kifogástalannak tűnő, jókislányos imázsát.

A show után Miley részt vett az Ant&Dec című showműsorban, ahol a két műsorvezető Ant McPartlin és Declan Donnelly alaposan kérdőre vonta a lányt a fellépésével kapcsolatban, aki durván beolvasott a két férfinek.

Miley: "Az itt lévő emberek túl komolyan vesznek mindent, ez itt a hiba. Rengeteg tehetséges ember van ebben a műsorban - minden énekes önmagát és a stílusát akarja átadni a nézőknek, ám ha azok csak a rosszat, a kritizálhatót keresik bennük, sosem tudnak igazán kinyílni, s maradandót alkotni - miért nem a játékosokkal foglalkoznak az emberek? Nekem csak egy 3 perces fellépésem volt a tehetségkutató műsorban, miért velem foglalkozik mindenki?"

Az interjút Mileyval azonban meg kellett szakítani, mivel a lány annyira ellenségesen viselkedett Anttal és Deccel, hogy egy kérdésükre sem válaszolt. A felvétel után a lány kiviharzott a stúdióból, ezután a műsort rögtönözni kellett a 81 éves Janey Cutler és Twist and Pulse komédistaduó előadásával.

A videót megnézhetitek ITT.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek