Starity

Férjhez ment Jennifer Aniston

2015. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon kimondta egymásnak a boldogító igent a 46 éves színésznő és Justin Theroux.

hirdetés
Férjhez ment Jennifer Aniston
Fotó: Ruven Afanador/The Hollywood Reporter

Az Us Weekly értesülései szerint a legnagyobb titokban oltár elé állt Jennifer Aniston és Justin Theroux. Az örömhírt a TMZ is megerősítette, méghozzá exkluzív fotókkal a páros 21 millió dolláros Bel Air-i otthonáról, mely teljes pompában állt a tegnapi napon, augusztus 5-én.

A hatalmas udvar dugig volt asztalokkal, székekkel, egy hatalmas táncparkettel és természetesen vendégekkel, valamint felszolgálókkal, továbbá sikerült lekapniuk a lesifotósoknak egy lelkészt és egy hatalmas tortát is, melyen az ifjú párról mintázott bábok csücsültek.

Jenniferről és Justinról nem készült kép, vagyis egyelőre egy sem látott napvilágot, ám a vendégsereg néhány híres tagja nem úszta meg villogó vakuk nélkül. Jelen volt többek között Lisa Kudrow, Howard Stern, Sia, Chelsea Handler, Jennifer Meyer, Emily Blunt és John Krasinski, Ellen DeGeneres, Lake Bell, Scott Campbell és Terry Richardson is.

Aniston és a két évvel fiatalabb Theroux már sok-sok éve ismerik egymást, ám csak 2012-es közös filmjük, a Hippi túra forgatása után kezdtek randizni egymással. 18 hónap elteltével aztán a 43 éves színész feltette a nagy kérdést a New York-i Blue Hill étteremben Jen 41. születésnapján.

Az esküvőt azonban egyáltalán nem siették el, mégpedig azért, mert elmondásuk szerint a tökéletes időre vártak, amikor éppen nem egyik munkából a másikba sietnek. Emellett pedig nem is beszéltek túl sokat a dologról, még barátaiknak sem, így többek között Ellen DeGeneres is sokat aggodalmaskodott, hogy nem szólnak majd időben és lemaradnak feleségével, Portia de Rossival a nagy napról.

Isla Fisher és Sacha Baron Cohen viszont mindig fel volt készülve egy esetleges lagzira: Négy partira is eljöttek, négy kis összejövetelre úgy egy évvel ezelőtt, tiszta esküvői pompában. Tavaly július 4-én Sacha egy púderkék öltönyben, Isla pedig egy imádnivaló ruhában állított be, mi meg csak annyit mondtunk, hogy »Srácok, július 4. van. Rövidnadrágban vagyunk, hotdogot eszünk. Majd szólunk, ha aktuális lesz!« – mesélte Jennifer.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek