Starity

Kelly Osbourne: „Dannii maga az ördög”

2010. szeptember 19. 16:04   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Osbourne Twitter-oldalán lendült támadásba, miután Dannii Minogue önéletrajzi könyvében Sharon Osbourne-ot okolja rossz kapcsolatuk miatt.

hirdetés
Kelly Osbourne: „Dannii maga az ördög”

Dannii és Sharon az X Factor zsűrijében dolgozott együtt, ám a két hölgy egyáltalán nincs jó viszonyban. Sharon Osbourne-ot lánya, Kelly Osbourne vette védelmébe. „A legjobb dolog, ami Dannii karrierjével történhetett, hogy ányám utálta. Be kéne fognia a száját, és az anyaságra kéne koncentrálnia.” – írta az Osbourne lány. Majd így folytatta: „Én lennék az első, aki elismerné, ha az anyám nem játszotta volna ki az összes kártyáját, amikor Danniihez ment, de higgyétek el, Dannii a gonosz.” Majd a fiatalabb Minogue lányt kifejezetten szerencsésnek nevezte, hogy tiszteli a műsor kitalálóját, Simon Cowellt, hiszen csak miatta nem mondja el, hogy mi történt valójában. 

Sharon többször nevezte Danniit tehetségtelennek és magamutogatónak,   bár ezeket a megjegyzéseket Dannii nem méltatta válaszra.

Dannii Minogue életrajzi könyvéről sok érdekesség látott már napvilágot, miszerint a fiatalabbik Minogue testvér élete érdekesebb és nehezebb volt, mint a nővéréé.

A legérdekesebb talán az, hogy  sokan már külön Cheryl–Dannii „önéletrajzi harc”-ot emlegetnek. Nemrégiben ugyanis mindkét X Factor-zsűritag megírta életrajzi könyvét, ráadásul mindkét könyv, a My Story és a Through My Eyes is szeptember 30-án fog megjelenni. Egyes források szerint máris egy „csata” kezdődött a két gyönyörű énekeskő között, hogy melyikük könyvét adják majd el nagyobb példányszámban a hónap végéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek