Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a Crown The Empire

2015. szeptember 09. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dallasi metalcore csapat tegnap tette közzé a YouTube-on legújabb kisfilmjét.

hirdetés

A Prisoners Of War címet viselő szerzemény egyébként a zenekar október 30-án, a Rise Records gondozásában megjelenő The Resistance: Deluxe Edition című lemezén kapott helyet, mely korong a srácok tavaly megjelent, The Resistance: Rise of The Runaways-ének a bővített változataként lát napvilágot. 

A tegnap megjelent dalról ekképp nyilatkozott David Escamilla énekes: A Prisoners Of War szövegvilága a legőszintébb azon dalok közül, melyeket valaha írtam. Teljesen nyitottnak és nem mellesleg képesnek éreztük magunkat arra, hogy beszéljünk arról, miként érzünk zenekarként, és végső soron képesek voltunk valós érzelmeket hozni a világba a The Resistance-szel.

A zenekar tegnap kezdte meg legújabb, egyesült államokbeli turnéját, melyen az idén hazánkban is fellépett Hollywood Undead, valamint a Taylor Swift-feldolgozással ismertté váli I Prevail kíséri a csapatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek