Starity

Rocksztárokkal állt színpadra Taylor Swift

2015. szeptember 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő turnéjának legutóbbi állomásán az Aerosmith 1998-as legendás dala, az I Don’t Wanna Miss A Thing is felcsendült a Rolling Stones (I Can't Get No) Satisfactionje mellett.

hirdetés

Még mindig nem ért The 1989 World Tour névre keresztelt fellépéssorozata végére Taylor Swift, ettől függetlenül nem lankadó lelkesedéssel és hihetetlen kisugárzással áll színpadra nap mint nap. Pénteken nashville-i fellépése során azonban két korántsem megszokott vendégelőadót köszönthetett a színpadon a szőkeség, ugyanis Steven Tylerrel és Mick Jaggerrel állhatott egy színpadra.

Míg előbbivel az Armageddon 1998-as legendás slágerét, az I Don't Wanna Miss A Thinget; addig utóbbival a Rolling Stones méltán híres dalát, az (I Can't Get No) Satisfactiont adta elő. Aki esetleg azt hiszi, hogy a különböző stílusú, ám a sajátjában egyedülálló és különleges előadók nem férnek meg egymás mellett, az téved, ugyanis mindkét dal alatt egy emberként énekelte a közönség a világhírű szerzeményeket.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek