Starity

Látványos kisfilmmel jelentkezett Ariana Grande

2015. október 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő ezúttal is egy látványos és szexi kisfilmmel örvendeztette meg rajongóit, melyet a Focus címet viselő szerzeményéhez forgatott.

hirdetés

Két héttel ezelőtt mutatta meg Ariana Grande soron következő, immár harmadik stúdióalbumának borítóját, ezzel egyidőben pedig elérhetővé tette a Moonlight címre keresztelt korong első kislemezét, a Focust is. A dalhoz a napokban készítette el a kisfilmet, mely a borítóhoz hasonlóan igen különleges lett, ugyanis a 22 éves szépség platinaszőkére festette barna haját, mely a világításnak köszönhetően olyakor kékes és lilás árnyalatban is tündököl a képkockákon.

Ari egyébként szeptember 15-e óta tartotta izgalomban már amúgy is tűkön ülő rajongóit, akiknek többsége maximálisan elégedett az énekesnő újdonságával, melyet a feltöltés óta eltelt órákban több mint félmillióan tekintettek meg. 

Ami Ariana haját illeti, aggodalomra semmi ok: az énekesnő nem vált meg barna tincseitől, csupán parókát viselt; albumára visszatérve pedig elárulhatjuk, hogy a Moonlight vélhetően valamikor 2016 nyarán kerül az üzletek polcaira a Universal Music Group szárnyai alatt, érdekességként pedig érdemes megjegyezni, hogy egy Victoria Monettel közös szerzemény is elhelyezésre kerül rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek