Starity

Kellan Lutznak nincsenek illúziói

2010. szeptember 26. 14:02   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A USMagazine.com-nak adott nyilatkozatából is észrevehető, hogy Kellan nemcsak helyes és tökéletes testű, de azért az esze is a helyén van. Tudatában van annak, hogy miért is ennyire népszerű manapság.

hirdetés
Kellan Lutznak nincsenek illúziói

„Producers and studios know what sells.” ('A producerek és a stúdiók tudják, mit adnak el.')

„It's nice to be one of the guys that can help sell a movie by taking his shirt off.” ('Örülök, hogy segíthetek a film eladásában azzal, hogy leveszem a felsőmet.')

De azt is hozzátette a USMagazine riporterének, hogy nem szeretné, ha csak a húst látnák belőle.

„By no means do I want to be a piece of meat for the rest of my career. It's funny when you get asked to do a talk show, and then they follow it up with requesting you take your shirt off.” ('Nem akarok egy darab hús lenni egész karrierem során. Vicces, amikor meghívnak egy talkshow-ba, és már a műsor elején arra kérnek, hogy vegyem a le a pólómat.')

A Men's Health Magazine legjobb nyári felsőtestek listáján olyan sztárokat előzött meg, mint Matthew McConaughey, Taylor Lautner, Zac Efron, David Beckham, Jared Leto és még sokan mások.

De Kellan Lutzot nemcsak a testéről, hanem a jótékonykodásáról is ismerhetjük. Körülbelül két hete eljött New Orleansből, ahol a St. Bernard Project szervezetnek segített. Öt házat építettek fel hét nap alatt! A munkálatokban segített barátnője, AnnaLynne McCord is. 50 órát dolgoztak különböző műszakokban. Rengeteg ember segített, így be tudták fejezni időben. A sármos színész igencsak meghatódott emiatt.

Hamarosan visszatér Louisiana államba, ugyanis elkezdik forgatni Baton Rouge városában a Hajnalhasadást.

„I'm hoping to truck down and work with the St. Bernard Project [there] as well. Hopefully I'll be bring some other cast members too.”  ('Remélhetőleg a forgatás alatt is le tudok jönni és folytatni a munkát a St. Bernard Projecttel. Lehet, hogy még néhány stábtagot is le tudok hozni magammal.')

Arra is gondolt, hogy talán lecsábítsa Robert Pattinsont is. Habár örülne mindenkinek, de ha sikerülne Robot meggyőznie, akkor vigyáznia kell arra, nehogy megsértse magát kalapáccsal.

„It would be a great surprise for everyone.”  ('Nagy meglepetés lenne mindenki számára.') „Although I would have to take video of Rob trying to hammer a nail, he might hurt himself.” ('Bár le kellett volna videóznom, ahogy Rob próbál egy szöget bekalapálni, megsérthette volna magát.')

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek