Starity

Pauley Perrette megbocsátott az életére tört hajléktalan férfinak

2016. március 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idő minden sebet begyógyít – tartja a mondás, és úgy tűnik, Pauley esetében ez valóban így is van.

hirdetés
Pauley Perrette megbocsátott az életére tört hajléktalan férfinak

Novemberben írtunk arról, hogy egy hajléktalan férfi rátámadt Pauley Perrette-re, többször megütötte, és élete kioltásával fenyegette meg. Szerencsére az NCIS sztárja nem vesztette el a lélekjelenlétét – ennek köszönheti ugyanis szerencsés megmenekülését. A támadást követően a fekete hajú szépség értesítette a hatóságokat az esetről, nem sokkal később pedig őrizetbe vették  a magát Williamnek nevezett, de David Merck névre anyakönyvezett férfit, és vádat emeltek ellene.

Az otthontalan elkövető ellen két ügyben emelt vádat a Los Angeles-i kerületi ügyészség: egyrészről a személyi szabadság megsértése, másrészről pedig az életveszélyes fenyegetés miatt, ám végül egyik rendben sem találták bűnösnek, és 60 000 dolláros óvadék fejében elhagyhatja a börtönt.

Pauley-t ugyan sokkolta az eset, de saját bevallása szerint már egyáltalán nem érez haragot támadója iránt, sokkal inkább sajnálja, amiért a nincstelenek táborát erősíti, ráadásul láthatóan mentális problémákkal küzd.

Megszakad érte a szívem. A támadás éjszakáját végigbőgtem miatta. A szemeibe nézve láttam, hogy a lélek és az emberség fénye kiveszett belőle. Mindenféle támogatás nélkül rójja az utcákat. Ez a következménye a társadalmunk bukásának: képtelenek vagyunk segítséget nyújtani a mentálisan beteg és sérült hajléktalan közösségnek

– magyarázta a színésznő, majd így folytatta:

Természetesen megbocsátottam neki. Nincs bennem harag, csak szomorú vagyok. Neki fogalma sem volt arról, ki vagyok, ahogy azt sem tudja, hogy ő kicsoda. Zavarodott, nincs otthona, és minden, amire szüksége van, az a segítség.

A történtek fényében Pauley úgy döntött, hogy a legtöbb, amit megtehet a Davidhez hasonló emberekért az az, ha elmeséli a történetét, és segítséget nyújt az otthontalan polgárok számára, hogy a jövőben elkerülhetőek legyenek az övéhez hasonló esetek.

Megtanultam a leckét. Imádkoztam. Megbocsátottam. Továbbléptem, és mindent megteszek annak érdekében, hogy változtassak a dolgokon. Hogy segítsek. Hogy segítsek a közösségünk Williamjein és Davidjein, mielőtt kedvük támadna megtámadni valakit délután öt órakor a hollywoodi utcákon

– nyilatkozta Perrette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek