Starity

BRÉKING! Hajléktalan tört Pauley Perrette életére

2015. november 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NCIS sztárja kis híján nem élte túl a támadást. Azóta is sokkos állapotban van.

hirdetés
BRÉKING! Hajléktalan tört Pauley Perrette életére
Fotó: Viva Magazine

A múlt csütörtök is ugyanúgy indult Pauley Perrette számára, ahogyan bármelyik hétköznap, ám kis híján tragédiába torkollott. Az NCIS sztárja ugyanis éppen egy új szomszédjánál volt látogatóban, ám amikor hollywoodi háza felé tartott haza, út közben egy hajléktalan férfi megragadta, és megfenyegetette, hogy megöli őt.

A történtek teljesen letaglózták a CBS bűnügyi sorozatának sztárját, aki bár hezitált azon, hogy megossza-e a történetét, végül úgy döntött, hogy helyesen teszi, ha kiírja magából a traumatikus élményt, hogy a rajongók is láthassák: ő is, akárcsak a többi sztár ugyanolyan átlagemberek, mint azok, akik rajonganak értük, és a hírnév sem jelent biztonságot, ha valakinek az életére törnek.

A 46 éves fekete hajú szépség részletesen mesélt az őt ért támadásról, nem elhallgatva, hogy támadója erőszakosan megragadta és többször is ütlegelte. Így ír a sokkoló részletekről:

Erősen megragadott, szorította a kezem, és behúzott nekem egyet, miközben folyamatosan azt ismételgette, hogy meg fog ölni

– olvashatóak Pauley sorai a Twitteren.

A színésznő arról is őszintén írt, hogy volt egy pillanat, amikor valóban hitt abban, hogy véget ér az élete, hiszen a William névre hallgató férfi általi támadásra egy garázs előtt került sor, és Pauley arra gondolt, hogy ha a férfinak sikerülne oda beráncigálnia őt, akkor könnyűszerrel megölhetné, hiszen jóval erősebb nála. Szerencsére a színésznő megőrízte a hidegvérét és a józan ítélőképességét, így megpróbálta elterelni a támadó figyelmét.

Magamban úgy imádkoztam, mint még soha, és azt mondtam neki: A William egy csodálatos név. Van egy kis unokaöcsém, akit szintén Williamnek hívnak

– elevenítette fel a döntő pillanatot Pauley. Ez volt ugyanis az a momentum, amikor a férfi elengedte az általa csak egy járókelőnek hitt sztárt, aki távozott a tett helyszínéről, majd valamivel messzebb a sokk és a megrendülés hatására összeomlott.

Sokkos állapotba kerültem, és összeestem a járdán. Egy srác sétált el mellettem a kutyájával, aki megnyalta az arcomat. A fiú telefonált, zavartnak tűnt, de nem nyújtott segítséget

– folytatta érezhető csalódottsággal a színésznő, aki ismét csak összeszedte magát, felhívta egy barátját, aki rögtön a segítségére sietett, és rendőrt hívott hozzá. A kiérkező rendfenntartók kérésére Pauley leírta a támadója külsejét, akit nem sokkal később őrízetbe is vettek.

A színésznő az Entertainment Tonight megkeresésére egy rövidebb interjú keretein belül is beszámolt a történtekről, melyet valószínűleg soha nem felejt majd el. Elmondása szerint az eset mélyen elgondolkodtatta, és rengeteg mindent újraértékelt általa az életben.

Egy bűnügyi tudományos őrnagyot alakítok az NCIS-ben. Egy bűnügyi sorozatban, bűnügyekkel foglalkozok, de arról fogalmam sem volt, milyen érzés, amikor te vagy áldozat, aki békésen sétál az utcán, és elkapják. Hálás vagyok, amiért nem ölt meg engem, és biztos vagyok abban, hogy fogalma sem volt róla, ki vagyok. Ő egy mentálisan beteg személy, aki mögött nincs támogatás

– vallotta megrendeülten az eset kapcsán a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek