Starity

39 évvel fiatalabb nőt szeret Steven Tyler

2016. március 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aerosmith frontembere és fiatal asszisztense egymásba szerettek, és nem immár nem csinálnak titkot a kapcsolatukból.

hirdetés

Steven Tyler és 39 évvel fiatalabb asszisztense, Aimee Ann Preston kapcsolatáról először 2014-ben keltek szárnyra a pletykák, amikor a a Hawaii-szigetcsoport legnagyobb szigetén, Mauin kapták lencsevégre őket közös nyaralásuk ideje alatt.

Ugyan a pletykák hamar elültek, mivel többé nem mutatkozott együtt a páros, ám idén február 28-án, Elton John Oscar-néző partiján ismét együtt jelentek meg, és a szemtanúk elmondása szerint igen bensőségesnek tűnt a viszonyuk.

Egy, a rendezvényen szintén megjelent vendég úgy számolt be ma az E! Newsnak, miszerint Steven és Aimee egyáltalán nem zavartatták magukat, és a kamerák előtt is bátran kimutatták, mennyire odavannak egymásért. Szerelmük egyébként a korkülönbség ellenére is őszintének tűnik, hiszen Aimee hosszú évek óta dolgozik asszisztensként a 67 éves rocklegenda mellett, és korábban is nagyon közel álltak egymáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek