Starity

Ismét egy párt alkot Brooklyn Beckham és Chloë Moretz

2016. április 13. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, még mindig vonzódik egymáshoz a színésznő és a legidősebb Beckham-fiú, ugyanis ismét egymás társaságában látták őket.

hirdetés

2014 júniusában indultak meg először a találgatások Chloë Moretz és Brooklyn Beckham kapcsolatának természetét illetően, ugyanis rengeteg időt töltöttek egymás társaságában, ám akkor hamar lecsengett a fellángolás, tavaly nyáron pedig a Twitteren is kikövették egymást.

Nemrég azonban ismét felmelegítették a barátságukat, és ezzel együtt a felszínre törhettek a régi érzelmek is, mivel a napokban Chloë és édesanyja Beckhamékkel költötte el ebédjét egy jó nevű Los Angeles-i étteremben a Sunset Boulevardon.

Chloë és Brooklyn úgy viselkedett, mint egy szerelmespár, és láthatóan nagyon felszabadultan viselkedtek a családtagjaik jelenlétében. Chloë folyton Brooklyn hajával babrált, majd a vállára hajtotta a fejét, később pedig Brooklyn csinálta ugyanezt. Victoria hosszan elbeszélgetett Chloë-val, és nyilvánvaló volt, hogy szeretné jobban megismerni őt

– nyilatkozta a The Sunnak egy szemtanú.

2014-ben kapták először lencsevégre együtt őket

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek